Stort grattis till Quinta da Gaivosa som nyligen fått 95 poäng i Robert Parker Wine Advocate!

En field blend på Touriga franca, touriga nacional och tinta cão som är lagrad i 15 månader i franska ekfat. I recensionen sägs det bland annat ”…Showing fine harmony, complexity and a lingering finish. Beautifully balanced, this is something that will become increasingly gorgeous over the next decade. If you don’t mind a little wood showing, dive in now. It is very approachable, but give it some air because the more I sat with this, the more I appreciated its grace and its balance” Klicka vidare på länken nedan för att läsa hela recensionen av Mark Squires.

quinta-da-gaivosa-robert-parket-wine-advocate

Du har väl inte missat att du kan köpa Quinta da Gaivosa på Systembolaget? Klicka vidare här för att se vart du kan hitta närmaste butik med en flaska.

Skål!

/Ebba

Similar Posts