Tuatara har kommit hela vägen från Nya Zeeland till Stockholm för att ställa ut sin öl på Stockolm beer and whisky festival. När dom ändå är här passar de även på att i samarbete med NKB (Nordic Kiwi Brewers) ta över en kväll på den populära Brew Dog baren på Kungsholmen. Tuatara och NKB har tillsammans bryggt Hokitika Hootch, en Sour IPA som serverades igår tillsammans med Tuataras APA (som finns tillgänglig på Systembolaget – för mer information klicka vidare här), Sauvinova (Single Hop Pale Ale) och Cone Head (Air Hopped IPA). Det var en riktigt lyckad kväll med många glada gäster som njöt av vad Nya Zeeland har att erbjuda!

Du missar väl inte chansen att åka till Stockolm Beer and Whisky festival (för mer info klicka vidare här)? Den är igång till slutet av veckan och här kan du hitta både Tuatara och NKB i ett delat stånd.

Skål!

/Ebba

Similar Posts