21 år efter att Merrys unika produkter först kom till världen i Clonmel, Co. Tipperary på Irland så firar företaget sin fortsatta framgång och växande internationella popularitet med en ny look och design. Merrys prisbelönta sortiment som har erkänts av över 90 internationella utmärkelser har nu en uppdaterad design men med samma produkt som konsumenter i över 20 länder har njutit av världen över de senaste två decennierna.

Du kan hitta Merrys White Chocolate Liqueur (en av deras nyaste smaker) på Systembolaget – ett måste att prova! Tryck vidare på följande länk för att ta reda på vart du kan hitta närmaste Systembolag med Merrys White Chocolate Liqueur: http://www.systembolaget.se/dryck/sprit/merrys-white-chocolate-60101

Den nya designen reflekterar Merrys prisbelönta status samt sitt irländska arv där denna autentiska irländska gräddlikör är tillverkad i Irlands Golden Vale.

På bilden ovan så kan ni se den nya designen på flaskan samt Don Crowley Master Blender och General Manager på Merrys (till vänster) och en del av Merrys anställda i Clonmel (till höger).

Varför inte lyxa till helgen med ett glas Merrys White Chocolate Liqueur efter en lång dag ute i Februarikylan?

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg,

/Ebba

Similar Posts