Concealed Wines har investerat i ett nytt spännande projekt som heter Winetourism.com vars hemsida nyligen publicerats. Detta är en bokningsplatform för vinälskare där målet är att göra sidan till den bästa guiden för vinturister. Tanken är att den ska gynna både producenten såväl som vinturisten genom att göra det enkelt för konsumenten att hitta olika spännande vinaktiviteter på ett och samma ställe samtidigt som det hjälper producenten att locka till sig turister.  Winetoursim.com gör det lätt för en vinentusiast att hitta och boka olika roliga aktiviteter som t.ex. vinprovningar, boenden, restauranger, mat och vinparning mm.

Vi är verkligen glada att kunna presentera detta projekt för er och föreslår att ni tar en närmare titt på hemsidan genom följande länk: https://www.winetourism.com/

Vi hoppas att ni får tillfälle att prova på denna tjänst och boka några spännande vinaktiviteter snart!

Om ni vill läsa mer om projektet kommer här en kort sammanfattning i en PDF:

Winetourism.com presentation - English Version

Similar Posts