Idag är vi extra glada här på Concealed Wines för att vi lanserar 5 nya spännande produkter på Systembolaget. Från och med idag kommer ni finna följande produkter i butik:

  • Brachetto d’Acqui Spumante av Cantina Maranzana – Ett rött, sött mousserande vin med en bärig, söt smak med inslag av jordgubbar, körsbär, viol, nektarin och blodapelsin. Serveras kyld som sällskapsdryck eller till frukt- och bärdesserter. För mer information om produkten, klicka vidare här.
  • Eger av Kiss és Társia Kft – Ett rött vin baserat på Kékfrankos och Merlot från regionen Eger i Ungern. Ett fruktigt vin med inslag av körsbär, kryddnejlika, blåbär och lakrits. Rekommenderas till lamm eller nötkött. För mer information om produkten, klicka vidare här.
  • Das Pils av Grönwohlder Vertriebs und Event GmbH – En Tysk Pilsner med maltig smak och inslag av knäckebröd, honung, och örter. Rekommenderas till fisk, fläsk eller lamm baserade rätter eller som sällskapsdryck. För mer information om produkten, klicka vidare här.
  • La Dame de Malescot av Château Malescot St Exupery – Ett komplex rött vin från Haut-Médoc, Margaux i Bordeaux. Något utvecklad smak med rostad fatkaraktär, inslag av korinter, tobak, svarta vinbär, kaffe, plommon, kakao och ceder. Rekommenderas till nöt kött, lamm eller vilt. För mer information om produkten, klicka vidare här.
  • Château Haut Brandey – Ett ekologiskt rött vin från Bordeaux med en fruktig smak och inslag av svarta vinbär, körsbär, ceder och örter. Rekommenderas till lamm eller nötkött. För mer information om produkten, klicka vidare här.

Vi hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi och att ni snart får möjligheten att prova er igenom dessa nya spännande produkter!

Skål och hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!

/Ebba

Similar Posts