Den här veckan har vi lanserat tre nya produkter på systembolaget!

  • Somdinou Blanco by Celler Coop. Gandesa. Ett ungdomligt och fruktigt vin från Spanska DO Terra Alta. Med en druvblanding på Grenache blanc, macadeo and viognier ger det vine ten kryddig small med inslag av gula päron, persika, rökig mineral, färska örter och citrus. För mer information om produkten, klick här.
  • Lakefront Oktoberfest Lager by Lakefront Brewery. Denna amerikanska öl lanseras i samband med Oktoberfest temat som för tillfället pågår på Systembolaget. En typisk märzen stil lager med en fruktig smak och inslag av torkade aprikoser, knäck, sirapslimpa och apelsin. För mer information om produkten, klick här.
  • El Paseillo Charro by Proveedoray Procesadora de Agave Tres Hnos, S.A. de C.V. En nyanserad, kryddig anejo tequila med tydlig fatkaraktär, inslag av halm, vanilj, pomerans, örter och vanilj. Serveras rumstempererad som digestif. För mer information om produkten, klick här.

Vi är mycket glada att kunna dela med oss av dessa nya produkter på den svenska marknaden och hoppas att ni alla kommer få tillfälle att prova dom snart!

Glad Helg!

/Ebba

Similar Posts