Idag är inte bara en bra dag för att solen skiner på oss här i Stockholm; vi lanserar även två nya produkter på Systembolaget. En Nya Zeeländsk Pale Ale och en Cabernet Sauvignon från Margaret River i Australien.

Tuatara APA

Det hela började med att Tuatara Brewery bryggde en APA (American Pale Ale) och fick slut på sin amerikanska humle (!). Detta resulterade i att bryggeriet vände sig till en mer lokal lösning och skapade en Nya Zeeländsk version av en American Pale Ale: Aotearoa Pale Ale, som är gjord på humle från Nya Zeeland. Ölen har en stor, humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av ananas, grapefrukt, tallbarr, ljust bröd och citron. Rekommenderas som sällskapsdryck eller till rätter av lamm eller nötkött.

För mer information och för att enkelt hitta närmaste systembolag med Tuatara APA klicka här.

Forester Estate Cabernet Sauvignon

Forester Estate är en familjeägd producent i Yallingup, som befinner sig i norra Margaret River i Western Australia. Margaret River präglas av ett måttligt maritimt klimat med heta, torra somrar och kalla, våta vintrar vilket resulterar i detta välbalanserade och fruktiga vin med fatkaraktär samt inslag av svartavinbär, choklad, plommon, kaffe, ceder och örter. Vinet kan drickas direkt men även sparas i upp till 10 år. Ett perfekt vin till sommarens alla grillfester!

För mer information och för att enkelt hitta närmaste systembolag med Forester Estate Cabernet Sauvignon klicka här.

Hoppas du tycker lika mycket om dessa nya produkter som vi 🙂

Skål!

/Ebba

Similar Posts