I början av varje år så håller sig Simon upptagen med att resa runt på olika vinmässor runt om i Europa. Förra veckan var han på den internationella medelhavs- vin och sprit mässan Vinisud i Montpellier i södra Frankrike. Mässan ligger i hjärtat av medelhavets vackra vingårdar – ett av de största områden för vinproduktion och export i världen – vilket gör Vinisud till ett strålande tillfälle för Concealed Wines att upptäcka mångfalden av viner från länder runt Medelhavet (Frankrike, Italien, Spanien och Grekland m.fl.)

I år var det över 1700 utställare och det fanns mer än 26,000 produkter att utforska. Simon uppskattade (som vanligt) möjligheten att träffa bekanta ansikten samt nya kontakter.

Vi hoppas att detta kommer att leda till många nya spännande projekt och samarbeten framöver!

Önskar er alla en riktigt trevlig fredag och helg,

/Ebba

Similar Posts