Förra veckan hade jag nöjet att åka till vackra Helsingfors. Samtidigt som solen sken, tog jag tillfället i akt att besöka ett flertal ALKO-butiker. Väl på plats såg jag till flera av våra produkter; vilken position de har på hyllan samt till vilken utsträckning de finns tillgängliga i de olika butikerna. Jag passade även på att ta en närmare titt på vår konkurrens samt rådande vinetikettstrenden i Finland som det visade sig, skiljde sig ganska rejält från den svenska. Mycket intressant och lärorikt.

Inte minst såg jag också att de nya årgångarna av våra produkter Quinta do Gradil (artikelnummer 442708) och Château Carrolle (artikelnummer 441307) nu är tillgängliga i butik. Årgång 2015 av Quinta do Gradil har inte enbart en ny läckrare stil smakmässigt utan även en ny bag-in-box-design. Prova gärna själv om du har chansen!

Jag avslutar med en skål på finska; Kippis!

/Emma

Similar Posts