Igår var det dags för den årliga Jura & Bourgognedagen på Grand Hotel i Stockholm. Concealed Wines var på plats tillsammans med en av våra producenter Fruitière Vinicole d’ Arbois som är en av dom första vin-kooperativen som bildades i Frankrike. Företaget skapades 1906 av 26 vinodlare från Arbois och är idag en av dom viktigaste kooperativen i Jura och har över hundra vinodlare som medlemmar. Fruitière Vinicole d’ Arbois hade med sig 6 olika viner till provningen, inklusive: Chardonnay (som finns att köpa på Systembolaget – klicka vidare här för mer information), Savagnin, Arbois Jaune, Trousseau Terre de Marnes, Pinot Noir samt deras Cremant Montboisie.

Emma, Emelie, Cecilia och Ebba var alla med på mässan och tog tillfället i akt att träffa lite producenter och prova igenom deras viner.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

/Ebba

Similar Posts