Förra veckan var Simon på den 23:e Millésime Bio Organic Fair – en ekologisk vinmässa – i Montpellier i södra Frankrike. Millésime Bio startades 1993 av en grupp ekologiska vinproducenter i Languedoc-Roussillon regionen i södra Frankrike. Mässan äger rum i januari varje år i hjärtat av Frankrikes ekologiska vinregion. Simon fick möjligheten att träffa ett antal ekologiska vinproducenter samt prova flera goda viner. Det var 900 producenter från olika länder och regioner på plats på mässan. Bio Millésime växer för varje år och har blivit den ledande mässan för ekologiska viner i världen. Denna mässa är verkligen ett bra tillfälle att träffa producenter med tanke på det ökade intresset för ekologiska viner i Skandinavien.

Samtidigt som Simon är nere i södra Frankrike (där temperaturen nu närmar sig 20 grader…!) njuter Calle för fullt av vintern här hemma i Sverige 🙂 Kolla in den här videon:

Similar Posts