Varje år arrangeras Vinitaly i Verona under mars/april. Det är ett event för alla som älskar italienska viner. Detta år så deltog Calle och Simon och som alltid så gick dagen innan till att njuta av Verona.

Varje år så är det mellan 6 000 – 8 000 utställare på Vinitaly, och mässan besöks av 60 000 – 100 000 besökare. Som ni förstår så är det full fart under mässans fyra dagar.

På Vinitaly så träffade vi upp våra partners från Italien. Simon på bilden nedan med Franco och Dino från vår partner Chiusa Grande. Tillsammans jobbar vi i svenska marknaden med Tommolo, ett ekologiskt vin från Abruzzo.

vinitaly_2015_chiusagrande

Vinitaly är ett event som jag starkt kan rekommendera till du som har ett starkt vinintresse. Ett vin event som både är öppet för privata besökare såväl som för företag.

/ Calle

Similar Posts