Concealed Wines är ett ungt, innovativt och expansivt företag som på kort tid etablerat sig på den svenska vinmarknaden. Concealed Wines jobbar idag primärt med försäljning till Systembolaget och vill nu som nästa steg förbättra vår säljkanal till restauranger direkt samt via grossister. Concealed Wines beräknar 2016 omsätta drygt 60 miljoner och har en tydlig tillväxtplan för de kommande åren.

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara med i ett tidigt skede vid uppbyggandet av en framgångsrik säljorganisation. Som restaurangsäljare kommer du att driva utvecklingen av vårt försäljningsarbete mot restaurang både genom direktförsäljning samt genom att förbättra vår kontakt med grossister. Du kommer att vara delaktig i sammansättningen av en produktportfölj, men också del av andra strategiska beslut för att inom tre år ha etablerat Concealed Wines försäljning inom restaurang.

Vi tror att du drivs av att jobba mot utmanande mål och skapa resultat. Du ansvarar för att, genom din erfarenhet, på kort tid utveckla och stärka Concealed Wines försäljning mot restaurang med fokus på Stockholm och omnejd, men senare även andra geografiska områden. Till din hjälp kommer du att få olika former av säljstöd, men inte minst tydliga mål för regelbunden uppföljning. För att lyckas i rollen behöver du ha viss erfarenhet av att arbeta med vin, förslagsvis som säljare eller som dryckesansvarig i restaurangledet. En fördel är om du har en formell sommelierutbildning eller högre dryckesutbildning.

För att trivas hos oss behöver du ett brinnande intresse för vin och försäljning och en vilja att vara flexibel i din arbetsroll i en relativt liten organisation. Du är en strukturerad person med en hög energinivå, inspirerar andra genom din entusiasm och har en passion för att skapa resultat både på egen hand och tillsammans med ditt team. Vi ser att du som söker denna tjänst är stationerad i Stockholm och att du jobbar hemifrån samt från vårt kontor centralt beläget i Stockholm.

Är du redo att ta din karriär till nästa steg med oss? Vänligen ansök genom att skicka email till info@concealedwines.com, ange referens CW_Restaurang_2016

Lön:

Fast lön samt en rörlig ersättning

Typ av anställning:

Tills vidare anställning

Startdatum:

Flexibelt

Similar Posts