Vi på  Concealed Wines vill ta tillfället i akt och tacka alla för ett bra 2015. Vi har gått igenom hårda och bra tider, börjat jobba mer med öl och sprit vid sidan av vin och lanserat ett flertal produkter på de nordiska monopolen. Generellt är vi väldigt nöjda med det gångna året och ser fram emot en nystart med nya utmaningar.

Nu tar vi julledigheten till att vila upp oss och ladda batterierna. Ebba ska åka ända till Australien över jul, men vi andra stannar i Sverige. Vi ser fram emot kvalitetstid med familj och vänner samt god mat och dryck.

Vi vill även passa på att tipsa våra vänner i Sverige om vår produkt Merry’s White Chocolate Irish Cream Liqueur  om ni inte bestämt vad ni ska servera på julafton. Den är lika god för sig själv på is som den är i efterrätter som Cheesecake och mousse.

Vi önskar er alla en God Jul och för 2016 säger vi som George Jung:  ”may the wind always be at your back and the sun upon your face. And may the wings of destiny carry you aloft to dance with the stars.”

Gott Nytt År!

/Emma

Similar Posts