Efter många timmars arbete så har Simon nu äntligen klar med at finslipa vårt telefonrum. På vårt kontor sitter vi i ett öppet landskap och vi har kommit fram till att det är bra att ha ett separat för viktiga telefonsamtal. Innan hade vi rummet ni ser till förvaring, men nu kommer vi kunna använda det till annat också, kanske till och med sitta där om man blir trött på kollegor.

Som ett litet team så måste alla ansvara för flera olika arbetsområden. Simon som vanligen är den som ansvarar för att prova och kvalitetssäkra, jobbar även med logistik, ekonomi samt att lösa alla problem. Det är kanon att ha en sådan person i sitt team, som faktiskt tycker det är roligt att just lösa problem.

Jag skulle personligen försöka göra rummet lite ljusare, men man ska ju inte klaga när Simon har lagt ner en hel lördag på att styra upp.

Ska bli intressesant att se vilket projekt som blir Simons nästa, när det kommer till att ”hotta” upp vårt kontor.

/Calle

Similar Posts