Van Loveren Family Vineyards – Sydafrikas stolthet i vinindustrin

Van Loveren Family Vineyards är en anrik vingård som ligger i Robertson Valley i Sydafrika. Familjen van Loveren är en av Sydafrikas största vinproducenter med en produktion på över 12 miljoner liter vin per år. Vingården grundades av bröderna Hennie, Neil, Phillip och Bussell van Loveren som länge har arbetat för att skapa kvalitetsviner som speglar områdets karaktär. 

En unik blandning av modern teknik och traditionella metoder 

Van Loveren Family Vineyards arbetar med modern teknik i kombination med traditionella metoder för att skapa unika och kvalitativa viner. Vingården har en bred portfölj av olika viner som produceras från olika druvsorter, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinotage, Shiraz, Chenin Blanc och Chardonnay.

Passion för miljön

Familjen van Loveren har en passion för miljön och har alltid strävat efter att producera vin på ett hållbart sätt. De har investerat i miljövänliga tekniker som solpaneler och dräneringskanaler för att bevara och skydda miljön runt vingården. Dessutom är de certifierade enligt normen ISO 14001 för miljöledning.

Van Loveren Family Vineyards – En vingård som sätter kvalitet i första hand

Van Loveren Family Vineyards är en vingård som sätter kvalitet i första hand. Genom att använda modern teknik och traditionella metoder skapas unika och högkvalitativa viner som speglar områdets karaktär. Familjen van Loverens passion för miljön och hållbarhet gör också vingården till en ansvarsfull producent.

Vilken typ av viner producerar Van Loveren Family Vineyards?

Van Loveren Family Vineyards producerar ett brett utbud av viner från olika druvsorter, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinotage, Shiraz, Chenin Blanc och Chardonnay.

Hur arbetar vingården med miljön?

Van Loveren Family Vineyards arbetar med miljövänliga tekniker som solpaneler och dräneringskanaler för att bevara och skydda miljön runt vingården. Dessutom är de certifierade enligt normen ISO 14001 för miljöledning.

Vilken är familjen van Loverens vision?

Familjen van Loveren har arbetat för att skapa kvalitetsviner som speglar områdets karaktär samtidigt som de strävar efter att producera vin på ett hållbart sätt.

Vilket område ligger Van Loveren Family Vineyards i?

Van Loveren Family Vineyards ligger i Robertson Valley i Sydafrika.

Vilka är de vanligaste druvsorterna som används för att producera viner på Van Loveren Family Vineyards?

Van Loveren Family Vineyards producerar viner från olika druvsorter, men de vanlig

Faktaruta

Producent:Van Loveren Family VineyardsVinmakare:Chris CraffordÄgare:Four CousinsProduktfokus:White Wine, Red Wine, Sparkling Wine, Dessert Wine, Non-alcoholic WineLand:SydafrikaGrundat:1937
Producer address: R317, Robertson, 6707, Südafrika