Sur Andino är en vingård belägen i Maule Valley, Chile, som specialiserar sig på att producera högkvalitativa viner medan de tar hänsyn till miljön. Med fokus på uthållighet i produktionen och hantverksmässigt tillverkade viner, är Sur Andino en vingård att hålla ögonen på.

Sur Andino – en passion för hållbarhet och kvalitet

Sur Andino, beläget i Maule Valley i Chile, är en av de mest kända vinproducenterna i området. Med en passion för hållbarhet och miljömedvetenhet i produktionen strävar Sur Andino efter att skapa högkvalitativa viner som speglar regionens terroir. Vingården fokuserar på att använda ekologiska metoder i hela produktionsprocessen, vilket inkluderar att minimera användningen av bekämpningsmedel och konstgödsel.

 Vinproduktionen på Sur Andino

Sur Andino har ett brett utbud av viner, inklusive Malbec, Cabernet Sauvignon och Chardonnay. Vingården använder sig av moderna tekniker för att säkerställa att alla viner produceras med högsta kvalitet och omsorgsfullt handarbetade. För att säkerställa att vinerna har en unik och speciell smak, används en kombination av traditionella och moderna tekniker för att maximera potentialen hos varje druva.

En erfaren och engagerad personal

Sur Andino har en engagerad personal som arbetar hårt för att producera högkvalitativa viner som representerar regionen. Personalen är passionerade om vinproduktion och tar stolthet i varje flaska som lämnar vingården. De är också engagerade i att bevara och skydda miljön, vilket är en av Sur Andinos högsta prioriteringar.

Vilken typ av viner producerar Sur Andino?

Sur Andino producerar ett brett utbud av viner, inklusive Malbec, Cabernet Sauvignon och Chardonnay.

Vilken metod använder Sur Andino för att minimera användningen av bekämpningsmedel och konstgödsel?

Sur Andino använder ekologiska metoder i hela produktionsprocessen för att minimera användningen av bekämpningsmedel och konstgödsel.

Vilken teknik använder Sur Andino för att maximera potentialen hos varje druva?

Sur Andino använder en kombination av traditionella och moderna tekniker för att maximera potentialen hos varje druva.

Vilken är Sur Andinos högsta prioritet?

Sur Andinos högsta prioritet är att bevara och skydda miljön.

Vilket område i Chile är Sur Andino beläget i?

Sur Andino är beläget i Maule Valley, Chile.

Faktaruta

Producent:Sur AndinoVinmakare:Stefano Gandolini AbrosoliLand:Chile
Producer address: Avenida Apoquindo 3669, Las Condes, Chile