I familjen Merrys verksamhet ingår distribution av sprit och dagligvaror av hög kvalitet. Namnet är också anknutet till Merrys Tavern, numera en gastropub på Irland där handeln startade 1868. Robert A Merry & Co använder bara naturliga ingredienser i sin produktion. Robert A. Merry kombinerar traditionella recept, och innovation Samt fantasi vilket leder till en spännande portfölj av likörer.

Merrys prisbelönta sortiment som har åtnjutit 90 internationella utmärkelser har nu en uppdaterad design på samma produkt som konsumenter världen över har avnjutit i decennier. Krämiga likörer som kombinerar naturlig mjölkproduktion med det gamla irländska hantverket att göra whisky. Färska råvaror är en viktig del i produktionsprocessen och likören är självklart gjord på färsk grädde som levereras varje dag från det lokala mejeriet. Merrys likörer produceras nämligen i Tipperary, hjärtat av Irlands Golden Vale, känd för sina frodiga gröna ängar och mjölkproduktion från gräsätande kor.

Faktaruta

Producent:Robert A Merry & CoVinmakare:Don CrowleyLand:Golden Vale, IrlandGrundat:1974Anual production:4,500,000 liter ml