Miller Family Wines är en vingård belägen i det soliga Monterey County i Kalifornien, USA. Vingården är känd för sina unika och högkvalitativa viner som speglar den lokala terroiren och dess omgivningar. 

Historia

Miller Family Wines grundades på 1990-talet av Jack Miller, en visionär vinmakare med en passion för att producera viner som återspeglar områdets unika terroir. Jacks son, James Miller, är numera vinmakare och ägare av vingården.

Terroir

Monterey County är känt för sina kyliga vindar från Stilla havet som skapar ett unikt mikroklimat som passar utmärkt för druvodling. Området har även en varierande jordmån som bidrar till att skapa viner med olika karaktärer och smaker. Miller Family Wines använder sig av hållbara odlingsmetoder och arbetar för att bevara områdets naturliga resurser.

Viner

Vingården producerar en rad olika viner, inklusive Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon och Syrah. Deras viner är kända för sin balans mellan frukt och syra samt deras elegans och komplexitet. Miller Family Wines viner har fått flera utmärkelser och höga poäng från kända vinrecensenter.

Besök på vingården

Om du har möjlighet att besöka vingården kan du förvänta dig en personlig och unik upplevelse. Vingården erbjuder vinturer och provningar där du kan lära dig mer om deras produktion och smaka på deras olika viner. Du kan även njuta av utsikten över Monterey Bay och de omgivande bergen.

Vilka typer av druvor odlas på Miller Family Wines?

Miller Family Wines odlar Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon och Syrah.

Hur länge har vingården funnits?

Miller Family Wines grundades på 1990-talet av Jack Miller

Var ligger Miller Family Wines?

Vingården ligger i Monterey County i Kalifornien, USA.

Vilka hållbara odlingsmetoder använder vingården?

Miller Family Wines använder sig av hållbara odlingsmetoder för att bevara områdets naturliga resurser.

Kan man besöka vingården och prova deras viner?

Ja, vingården erbjuder vinturer och provningar där man kan lära sig mer om deras produktion och smaka på deras olika viner

Faktaruta

Producent:Miller Family WinesAntal hektar:1400Produktfokus:rött vinLand:Monterey, USAGrundat:1871
Producer address: 2717 Aviation Way #101, Santa Maria, CA 93455, USA