Los Haroldos är en välrenommerad vingård belägen i Mendoza, Argentina, som producerar några av de finaste vinerna i regionen. Vingården, som grundades 1961, är en familjeägd och opererad verksamhet som har byggt upp ett rykte för hög kvalitet och nyskapande viner.

Historia

Los Haroldos startades av den italienska invandraren David Michel och hans familj. Michel, som hade en passion för vin, köpte land i Mendoza och planterade druvor. Hans son, Jorge, tog över verksamheten på 1980-talet och utvidgade den till att omfatta flera vingårdar och moderniserade produktionsprocessen. Idag drivs företaget av den tredje generationens familjemedlemmar, och de fortsätter att producera några av de mest framstående vinerna i regionen.

Produkter

Los Haroldos är känd för att producera ett brett sortiment av högkvalitativa viner som omfattar allt från lätta och fruktiga viner till robusta och djupa rödviner. Deras mest kända produkt är Malbec, men de producerar också andra druvsorter som Cabernet Sauvignon, Syrah, och Chardonnay.

Innovation och hållbarhet

Los Haroldos är en innovativ vingård som använder modern teknik och produktionsmetoder för att skapa viner av högsta kvalitet. De arbetar också hårt för att minimera sin miljöpåverkan genom att använda hållbara jordbrukstekniker och återvinning av vatten och andra resurser.

Besök och provning

Los Haroldos erbjuder besök och provningar för besökare som vill uppleva vingården och dess produkter. Besökare kan njuta av en guidad rundtur på vingården och lära sig mer om produktionen och historien bakom vinerna. Provningar inkluderar vanligtvis ett urval av viner från vingården och en möjlighet att köpa flaskor att ta med hem.

Vilka druvsorter producerar Los Haroldos förutom Malbec?

Los Haroldos producerar också Cabernet Sauvignon, Syrah och Chardonnay.

Hur länge har Los Haroldos funnits?

Vingården grundades 1961.

Vad är Los Haroldos kända för?

Los Haroldos är mest kända för sin Malbec.

Hur arbetar Los Haroldos för att minska sin miljöpåverkan?

De använder hållbara jordbrukstekniker och återvinning av vatten och andra resurser.

Erbjuder Los Haroldos besök och provningar?

Ja, Los Haroldos erbjuder besök och provningar för besökare som vill uppleva vingården och dess produkter

Faktaruta

Producent:Los HaroldosÄgare:Jorge FalascoLand:Argentina, MendozaGrundat:1939
Producer address: Calle Miguez, San Martín, Mendoza Province, Argentina