Familia Conesa – en spansk vingård att hålla ögonen på

Med högkvalitativa viner och en balans mellan tradition och modern teknik är Familia Conesa en spansk vingård som definitivt är värd att hålla ögonen på. Deras unika smaker och prisvärda viner gör dem till en stark konkurrent på den internationella vinmarknaden.

Familia Conesa – kvalitetsviner från Spaniens högplatå

Familia Conesa är en vingård belägen i Spanien, på högplatån La Mancha. Här har man odlat druvor i generationer och satsar på att skapa högkvalitativa viner som ska kunna stå upp mot de bästa från andra delar av Spanien.

Traditionell produktion med modern teknik

På Familia Conesa förenas traditionellt jordbruk med modern teknik för att kunna skapa de allra bästa vinerna. Genom att kombinera gamla traditioner med ny teknik skapas en unik smakupplevelse. Vinerna är gjorda av druvor som odlas på en speciell jordmån på högplatån, vilket ger vinerna en unik karaktär.

Ett brett utbud av druvsorter och viner

Familia Conesa erbjuder ett brett utbud av druvsorter och viner, inklusive både vita och röda viner samt mousserande viner. Bland de mest populära druvsorterna finns tempranillo, cabernet sauvignon, merlot och syrah. Förutom röda viner producerar Familia Conesa även vita viner gjorda på druvor som airen och verdejo.

Utmärkt kvalitet och prisvärda viner

Familia Conesa har fått flera utmärkelser för sina viner och har etablerat sig som en av de främsta producenterna av kvalitetsviner från La Mancha-regionen. Trots detta är vinerna prisvärda och passar både för vardagligt bruk och mer speciella tillfällen.

Vilka druvor odlas på Familia Conesa?

Familia Conesa odlar druvor som tempranillo, cabernet sauvignon, merlot, syrah, airen och verdejo.

Vilken typ av vin producerar Familia Conesa?

Familia Conesa producerar både röda, vita och mousserande viner.

Var ligger Familia Conesa?

Familia Conesa ligger på högplatån La Mancha i Spanien.

Har Familia Conesa fått några utmärkelser för sina viner?

Ja, Familia Conesa har fått flera utmärkelser för sina viner.

Är Familia Conesas viner dyra?

Nej, trots hög kvalitet är Familia Conesas viner prisvärda och passar både för vardagligt bruk och mer speciella tillfällen

Faktaruta

Producent:Familia ConesaÄgare:Familia ConesaProduktfokus:vitt vinLand:SpanienGrundat:2005
Producer address: CV-860, 2, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spain