DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb är en familjeägd vingård och producent av kvalitetsviner, belägen i södra Tyskland. Med sin långa tradition av odling och produktion av vin, har DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb blivit en av de mest respekterade vinproducenterna i Tyskland.

Historik

DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb är en familjeägd vingård med anor från 1700-talet. Familjen Dürr har i generationer odlat vin och frukt på sin egendom i södra Tyskland. År 1957 startade familjen Dürr produktionen av vin och sedan dess har de vunnit flera priser för sin högkvalitativa produktion. Idag leds DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb av bröderna Tobias och Matthias Dürr, som fortsätter att föra arvet vidare med passion och engagemang.

Viner

DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb producerar ett brett utbud av viner från olika druvsorter, inklusive Riesling, Spätburgunder (Pinot Noir), och Dornfelder. Deras viner kännetecknas av sin elegans, komplexitet och balanserade smaker. De arbetar hårt för att producera högkvalitativa viner genom att använda hållbara metoder, och genom att skörda druvorna för hand för att säkerställa en noggrann selektering.

Tillverkning

DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb använder moderna produktionsmetoder, samtidigt som de värnar om traditionen. Vinerna framställs på ett sådant sätt att de reflekterar de unika egenskaperna i terroiren, och att de behåller sin karaktär från skörd till buteljering. Deras viner lagras på fat, vilket ger dem en unik smak och komplexitet.

 

Vilka druvsorter odlar DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb på sin egendom?

DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb odlar flera olika druvsorter, inklusive Riesling, Spätburgunder (Pinot Noir), och Dornfelder.

Hur lång är traditionen av vinproduktion på DÜRR Fruchtsaftkellerei & Getränkevertrieb?

Familjen Dürr har i generationer odlat vin och frukt på sin egendom i södra Tyskland, och sedan 1957 har de producerat vin

Faktaruta

Producent:DÜRR Fruchtsaftkellerei & GetränkevertriebÄgare:Sebastian DürrProduktfokus:Product variety of fruit juices, nectars and fruit juice drinksLand:Tyskland
Producer address: Kirchstraße 45, 75387 Neubulach, Deutschland