Domingos Alves de Sousa är en vingård belägen i hjärtat av Douro-dalen i Portugal. Vingården har en rik historia och har producerat viner av högsta kvalitet i över 200 år. Lär dig mer om deras passion för vin och deras unika metoder för vinframställning.

Historia och bakgrund

Domingos Alves de Sousa grundades på 1800-talet av Domingos Alves de Sousa. Sedan dess har vingården gått från generation till generation och är nu i händerna på Domingos Alves de Sousas ättlingar. Deras passion för vinproduktion har stärkts genom åren, och vingården är känd för sina högkvalitativa portviner och röda viner.

Vingårdens teknik och metoder

Domingos Alves de Sousa är dedikerad till att använda traditionella tekniker och metoder i sin vinframställning. De använder sig av druvor från sina egna vingårdar och jobbar hårt för att hålla en hög kvalitetsnivå. De har också implementerat modern teknik för att förbättra kvaliteten på sina viner.

Produkter

Vingården erbjuder en mängd olika viner, inklusive portviner och röda viner. Deras viner har fått många utmärkelser och lovord för sin höga kvalitet och smak. De är särskilt kända för sina portviner, inklusive en 40-årig Tawny-port som är en favorit bland vinexperter.

Vilken typ av viner producerar Domingos Alves de Sousa?

Domingos Alves de Sousa producerar en mängd olika viner, inklusive portviner och röda viner.

Vad är vingårdens historia?

Vingården grundades på 1800-talet av Domingos Alves de Sousa och är nu i händerna på hans ättlingar.

Vilka tekniker använder Domingos Alves de Sousa i sin vinframställning?

Vingården använder traditionella tekniker och metoder, men har också implementerat modern teknik för att förbättra kvaliteten på sina viner.

Vad är Domingos Alves de Sousas mest kända vin?

Vingården är särskilt känd för sin 40-åriga Tawny-port, som är en favorit bland vinexperter.

Vilken typ av druvor använder Domingos Alves de Sousa?

Domingos Alves de Sousa använder druvor från sina egna vingårdar i sin vinframställning

Faktaruta

Producent:Domingos Alves de SousaVinmakare:Tiago Alves de SousaÄgare:Domingos Alves de SousaAntal hektar:18Produktfokus:Red Wine, White WineLand:Douro, PortugalGrundat:1990
Producer address: Alves de Sousa - Douro and Port Wines, Quinta da Gaivosa, Santa Marta de Penaguião, Portugal