Domaine Clos Roussely – en vingård med passion för naturligt vin i Loire

Domaine Clos Roussely är en vingård som ligger i hjärtat av Loire i Frankrike. Vingården är känd för sin passion för naturligt vin och sitt engagemang för att bevara regionens autentiska smaker.

Naturlig vinframställning för autentiska smaker

Domaine Clos Roussely strävar efter att producera högkvalitativa viner genom en naturlig vinframställningsprocess. Vingården odlar druvor med hög kvalitet, som skördas för hand och behandlas varsamt under hela processen. Resultatet är eleganta viner med en unik smak som speglar regionens terroir.

Smaka på Domaine Clos Rousselys autentiska viner

Domaine Clos Roussely erbjuder en omfattande portfölj av viner, inklusive röda, vita och roséviner. Vingården är känd för sina unika och autentiska smaker, som återspeglar regionens terroir och kultur. Domaine Clos Roussely är ett utmärkt val för vinälskare som vill upptäcka Loires autentiska smaker.

Passion för naturligt vin hos Domaine Clos Roussely

Domaine Clos Roussely är en vingård som har en passion för att producera naturligt vin. Vingården använder sig av naturliga metoder för att producera viner utan kemiska tillsatser, vilket ger en unik smak och känsla. Domaine Clos Roussely är ett utmärkt val för vinälskare som vill uppleva autentiska och naturliga smaker.

Var ligger Domaine Clos Roussely?

Domaine Clos Roussely ligger i Loire, Frankrike.

Vilken typ av viner producerar Domaine Clos Roussely?

Domaine Clos Roussely producerar röda, vita och roséviner.

Vilken metod använder Domaine Clos Roussely för att producera sina viner?

Domaine Clos Roussely använder en naturlig vinframställningsprocess för att producera autentiska smaker som återspeglar regionens terroir.

Vilka är Domaine Clos Rousselys mest kända viner?

Domaine Clos Roussely är känd för sina unika och autentiska smaker, vilket återspeglas i hela deras portfölj av viner.

Vad är viktigt för Domaine Clos Roussely i vinframställningsprocessen?

Domaine Clos Roussely har en passion för naturligt vin och använder naturliga metoder för att producera viner utan kemiska tillsatser, vilket ger en unik smak och känsla.

Faktaruta

Producent:Domaine Clos RousselyVinmakare:Vincent RousselyÄgare:Vincent RousselyAntal hektar:9Produktfokus:White Wine, Red Wine, Sparkling Wine, Bag-in-BoxLand:Frankrike, LoireGrundat:1917
Producer address: 11 Rte du Château, 41400 Angé, Frankreich