Château Haut Brandey – kvalitetsviner från Bordeaux

Château Haut Brandey är en vingård belägen i hjärtat av Bordeaux, Frankrikes mest berömda vinregion. Denna vackra egendom är hem för några av de finaste vinerna som området har att erbjuda och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet.

En familjegård med en lång tradition

Château Haut Brandey är en familjegård med en lång tradition av vinframställning. Sedan 1970-talet har det varit i händerna på familjen Laplace, som har fortsatt att producera högkvalitativa viner i enlighet med de finaste traditionerna från Bordeaux.

Vinodling med omsorg

Denna vingård har ett mycket gynnsamt läge och fördelaktiga klimatförhållanden som gynnar odlingen av druvor. Förutom det gynnsamma klimatet använder de också moderna tekniker och metoder för att odla sina druvor med omsorg och precision.

Ett brett sortiment av viner

Château Haut Brandey är känd för sitt breda sortiment av kvalitetsviner, inklusive röda, vita och roséviner. Deras viner är mycket omtyckta för sina utmärkta smaker och dofter, medan också deras eleganta och välbalanserade struktur bidrar till deras popularitet bland vinälskare.

Vilken är historien bakom Château Haut Brandey?

Château Haut Brandey har en historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet och är idag en familjegård som drivs av familjen Laplace.

Vilken typ av druvor odlas på Château Haut Brandey?

På Château Haut Brandey odlas olika typer av druvor, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot och Sauvignon Blanc.

Vad gör Château Haut Brandeys viner så populära?

Château Haut Brandeys viner är mycket omtyckta för sina utmärkta smaker och dofter, medan också deras eleganta och välbalanserade struktur bidrar till deras popularitet bland vinälskare.

Vad är Château Haut Brandeys specialitet?

Château Haut Brandey är känd för sitt breda sortiment av kvalitetsviner, inklusive röda, vita och roséviner.

Vilken modern teknik används på Château Haut Brandey?

På Château Haut Brandey används moderna tekniker och metoder för att odla druvor med omsorg och precision. 

Faktaruta

Producent:Chateau Haut BrandeyVinmakare:-Ägare:Yoann SorbierAntal hektar:25 hectaresLand:Bordeaux, FrankrikeÅrsproduktion:175 000 litres ml
Producer address: 20 Rue des Carmes, 33600 Bordeaux, Frankreich