Vi har nyligen lanserat vår helt nya webbplats med fullt focus på Svenska marknaden och de produkter som vi erbjuder specifikt för denna marknad. Som ett steg i utvecklingen så har vi också bestämt att vi ska blogga lite om hur det är att jobba i vin branschen, men även också om våra olika drycker som vi säljer via Systembolaget. I och med att ingen av oss som jobbar på företaget är expert på sociala medier och att blogga så har vi gjort lite research. Vi har kommit fram till att det är roligare att läsa en blogg om den är lite personlig. När vi kom fram till det så kom vi också fram till att det förmodligen är roligare att driva en blogg om vi är lite mer personliga. Med andra ord så går det lite hand i hand.  Vårt mål är att hitta någon form av balans i vår blogg med att berätta om nyheter, men också att ge den som läser lite insikt i hur det kan vara att jobba i vinbranschen.

Vi som skriver i denna blogg jobbar på Concealed Wines, men vi kommer också låta våra producenter och våra partners att hjälpa oss blogga och hålla er uppdaterade.

Kort om vårt företag som ni förstår vilka vi är. Vi är ett trevligt gäng på 6 personer som jobbar med det vi älskar. Vi har sedan vi startade 2008 havt en strålande utveckling och vi jobbar idag med vin distribution i Sverige, Norge och Finland.

Vi brinner för att jobba med vin, men vi brinner även för att jobba med allt som är omkring. Vi tycker det är roligt att jobba med småskaliga vinbönder och en nära kontakt med familjeföretag världen över. Vi tycker också det är roligt att resa och träffa dem vi jobbar med.

Vi hoppas att du som läser denna blogg kommer ha någon form av utbyte. Jag vill också understryka att vi uppskattar kommentarer från du som är läsare, om förslag vad som skulle vara roligt att läsa om, inom vårt område givetvis. Vi ska göra vårt bästa för att möte dina höga förväntningar.

/Calle

Similar Posts